Lädergrimma

Har kollat runt mycket på olika lädergrimmor men hittar inte riktigt någon jag har fastnat för. Vill ha någon med kvalite och stil utan massa blingbling.
 
Har du någon lädergrimma? Vad har du för märke? Kan du rekomendera någon?
 
 
Den här från Hööks är ju ändå rätt snygg. :)

Pannband!

Har hittat några super fina pannband som jag vill ha!
 
 
Xtreme Triple
svart & silver/svarta/svart & silver

1200kr

 
Xtreme Lea 
Brun/guld/brun

1200kr

Du hittar pannbanden på denna sida:
http://www.xtremehorsemakeover.com/pannband.html

 

Shariff riden!

Shariff går just nu oskodd. Varför? Han har haft problem med hosta och jag har inte kunnat göra så mycket mer med honom än korta promenader/ridturer. Eftersom han har klarat sig bra utan skor tidigare så valde jag inte att sko honom denna gång.

I vart fall tog jag en skrittsväng barbacka. Det blev cirka en halvtimma och det märks tydligt att han stått länge. Ett par hostningar de första hundra meterna sen var han hostfri. Däremot var han otroligt pigg!
 
Så tummen upp för det fina vädret och en pigg o glad häst! :)

Dagens planer!

Jaha... Idag verkar det som om det blir fullfart. :) Har tagit ut hästarna och hunnit fika med pappa. Så nu blir de ut och mocka stallet och ta en lättare tur med Shariff. Har inte riktigt bestämt mig än vad han och jag ska hitta på.
Vid halv två ska jag rida ut på Larka tillsammans med Eva. Blir nog kallt. Men finns ju inga dåliga väder, bara dåliga kläder! Det blir nog mysigt. :)
Vid fyra tiden ska jag ner till Maggie och först pyssla lite med Storm och motionera honom innan det är dags för att rida lektion för Maggie vid 18-tiden. Så mycket hästar idag!

 
Bilden är från en fältävlans träning på Ekenäs sommaren 2012. Längtar!

Regelbunden bloggning?

Det här med att blogga regelbunden var nog inte min grej. Dock kan det nog bero på att jag endast har en mobil att blogga ifrån. Men men... Skärpning!

Idag började min dag med att jag fortfarande vaknar med min rejäla förkylning. Förkylning = Ingen träning. Åkte upp till stallet och släppte ut hästar. Mockade och fixade innan jag drog för att jobba hos Maggie. :) För er som inte vet vem det är så kika in på www.kindahäst.se

När jag hjälper till hos Maggie är det täckesbyten, utsläpp, mockning, fodring och insläpp som gäller. Det är ett par boxar att mocka. Dock trivs jag bra med det så det blir bara kul. :) dessutom får jag chansen att träna hennes hästar då och då. Perfekt! Varje häst man hanterar/tränar gör att man blir en erfarenhet rikare!

RSS 2.0