Pay and Jump.

Idag bar det av mot Åtvidaberg för våran första lilla tävling. Det hela började att vi var på fel ställe, sen visade sig att första start var elva i stället för tio. Men fick då bra chans att skritta fram ordentligt. Shariff var väldigt spänd i början och väldigt stirrig. I och med att vi var så tidiga igång fick jag bra chans att skritta fram i ridhuset och värma upp lite. Han kändes super fin.

De som känner mig vet hur stort detta var för mig och Shariff. Jag hade anmält mig till 30 och 50 cm. Egentligen ingen höjd för Shariff men det hela handlade om allt runt omkring. Det var mycket att titta på och mycket rörelse. Men min häst var kolugn. Jag hoppade några skutt innan 30 och 50 klassen. Men bestämde mig därefter att anmäla mig till 60 cm också. Hoppade dock inte fram något till den klassen. :)

Hur gick det då? Tre runder, tre rosetter och en överlycklig matte. Tack till Ylva (Ponnyflickornas.blogg.se) och Meja som var med som hästskötare och att ni stod ut med min och Shariffs nervositet. ;) Hoppas ditt ben inte blir allt för illa Ylva!



Vi tar i lite extra. :) Haha!

Hade bra! /Martina
RSS 2.0